Hrana i pićeProbajte ukusnu inačicu lambada kolača za slatke užitke

Probajte ukusnu inačicu lambada kolača za slatke užitke

Isprobajte novu verziju lambada kolača za slatke užitke

Jeste li ikad probali klasični lambada kolač? Ako jeste, onda zasigurno znate zašto je to jedan od najomiljenijih ša mnogih. Međutim, vrijeme je da zaboravite na klasični recept i spremite se za novo slatko otkriće – raskošnu inačicu lambada kolača!

za ovaj ukusni kolač donosi savršenstvo u svakom zalogaju. Za razliku od klasičnog lambada kolača, ova verzija je bogatija i raskošnija, a je zaista . Priprema ovog kolača ne zahtijeva puno vremena ni truda, a rezultat će vas oduševiti. Zato pozovite svoje prijatelje, obitelj ili samo uživajte u ovom slatkom užitku sami!

Prvi korak prema savršenom lambada kolaču je pronaći sve potrebne sastojke. Osim osnovnih sastojaka poput brašna, šećera i jaja, za ovaj kolač će vam trebati i , , i naravno – kokosovo . Ova kombinacija sastojaka će dati kolaču neodoljivi okus i teksturu. Ne brinite, svi sastojci su lako dostupni i neće vam oduzeti previše vremena u nabavci.

Otkrijte tajnu savršenog lambada kolača – za užitak u svakom zalogaju

Jednom kada ste pripremili sve potrebne sastojke, vrijeme je za tijesta. U jednoj posudi pomiješajte suhe sastojke, dok u drugoj umutite jaja sa šećerom i kokosovim mlijekom. Zatim, postepeno dodajte suhe sastojke u smjesu sa jajima i miješajte dok ne dobijete glatko . Kada je gotovo, dodajte bademe i lagano promiješajte.

Sljedeći korak je . Stavite u za kolače i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180°C oko 35-40 minuta. Dok se kolač peče, pripremite preljev. U maloj posudi pomiješajte kokosovo i u prahu i zagrijavajte na laganoj vatri dok se ne otopi i smjesa se ne zgusne.

Kada je kolač gotov, izvadite ga iz pećnice i prelijte preljevom po cijeloj površini. Ostavite da se kolač ohladi i uživajte u ovom slatkom remek-djelu. Vjerujte nam, ovaj za lambada kolač će vas oduševiti i postati vaš novi omiljeni . Dakle, nabavite sastojke i isprobajte ovu ukusnu inačicu lambada kolača – nećete požaliti!

Povezani sadržaj

Najpopularnije