Hrana i pićeIsprobajte ovaj brzi i jednostavni recept za nepečeni kolač od jabuka i...

Isprobajte ovaj brzi i jednostavni recept za nepečeni kolač od jabuka i keksa!

Napravite ukusan nepečeni od jabuka i keksa u samo !

Jeste li ikad imali želju za nečim slatkim, ali vam se ne da paliti pećnicu i čekati da se ispeče? Imamo rješenje za vas – nepečeni kolač od jabuka i keksa! Ovaj recept će vas oduševiti svojom jednostavnošću i ukusom. Za samo možete pripremiti ovaj slasni desert koji će zadovoljiti vašu želju za slatkim, a neće vam oduzeti puno vremena. Ovaj kolač je savršen za lijene dane ili neočekivane goste, jer se priprema, a potrebni su vam samo osnovni sastojci koje već vjerojatno imate u kuhinji.

Prva stvar koju trebate je usitniti kekse i pomiješati ih s otopljenim maslacem. Smjesu zatim utisnite u kalup za kolače i stavite u hladnjak dok pripremate nadjev od jabuka. Za nadjev će vam trebati svježe , koje je najbolje naribati na sitno. U tavici zagrijte malo maslaca i dodajte naribane , šećer i cimet. Kuhajte sve zajedno dok se ne omekšaju i dok ne dobijete gusti nadjev. Također, možete dodati i malo limunovog soka za svježinu. Kad je nadjev gotov, izvadite kalup sa keksom iz hladnjaka i prelijte ga preko keksa. Vratite u hladnjak na 20 minuta, kako bi se kolač stisnuo. Kad se stisne, izvadite ga iz kalupa i poslužite. Preporučujemo da ga ukrasite tučenim slatkim vrhnjem ili šlagom za još bolji okus.

recept za slasni kolač od jabuka i keksa koji će oduševiti vaše nepce!

Jeste li spremni za još jednu slasnu poslasticu koja se ne peče? Ovaj recept za kolač od jabuka i keksa će oduševiti vaša nepca i zadovoljiti vašu želju za slatkim. Ovaj kolač je savršen za dane kad nemate previše vremena za pripremu ili kad vam se ne da paliti pećnicu. Uz osnovne sastojke i samo vašeg vremena, možete ukusan kolač koji će oduševiti cijelu obitelj.

Da biste pripremili ovaj nepečeni kolač, potrebno vam je samo nekoliko sastojaka koje već sigurno imate u kuhinji. Umjesto keksa, možete koristiti i petit kekse ili bilo koje druge kekse koje imate pri ruci. Osim toga, možete dodati i druge začine u nadjev od jabuka, poput muškatnog oraščića ili đumbira, kako biste dobili raznolikiji okus. Kolač se može čuvati u hladnjaku do 3 dana i odličan je izbor za ili za uz kavu ili čaj. Nepečeni kolač od jabuka i keksa je idealan za sve prilike i garantiramo da će vam postati omiljeni desert. Isprobajte ga već danas i prepustite se uživanju u slatkim okusima!

Ovaj jednostavni desert od jabuka i keksa je savršen za lijene dane ili neočekivane goste!

Nema ništa bolje od slatkog i ukusnog deserta koji se pripremi i ne zahtijeva pećnicu. Ovaj kolač od jabuka i keksa će vas osvojiti svojim jednostavnim receptom i neodoljivim okusom. Ako ste u potrazi za brzim i jednostavnim receptom za desert, ovaj je idealan za vas. Možete ga kad god vam se zaželi nešto slatko, a nemate puno vremena za kuhanje. Osim toga, ovaj kolač je savršen za neočekivane goste, jer se priprema, a izgleda i okusom je kao da ste se dugo mučili u kuhinji.

Zašto biste se mučili s pečenjem kolača kad možete napraviti ovaj nepečeni kolač od jabuka i keksa u samo 30 minuta? Sigurni smo da će vas oduševiti i da ćete ga često pripremati. Ovaj kolač možete poslužiti uz slatko vrhnje, šlag ili tučeno vrhnje za još bolji okus. Također, možete ga ukrasiti svježim voćem ili preliti čokoladnim preljevom za nešto drugačiji i ukusniji izgled. Ovaj desert je savršen za svaku priliku, od rođendanskih do opuštenih večeri s prijateljima. Zato ga isprobajte već danas i uživajte u slatkom zadovoljstvu bez pečenja!

Povezani sadržaj

Najpopularnije