Hrana i pićeNova slastica bez pečenja: Recept za ljetnu salamu od keksa!

Nova slastica bez pečenja: Recept za ljetnu salamu od keksa!

Nova : !

je vrijeme za uživanje u slatkim i osvježavajućim poslasticama. A što je bolji način da se rashladite od vrućine od slatke salame? Ali ovaj put nećemo pričati o klasičnoj salami od mesa, već o njezinoj slatkoj verziji – salami od keksa koja se ne peče!

Ova nova sigurno će osvojiti vaše nepce i postati omiljena slastica vaše obitelji i prijatelja. A najbolje od svega je što se brzo i jednostavno, bez potrebe za paljenjem pećnice. Zato ne čekajte, već ovaj fantastičan i oduševite svoje najdraže.

novi slatki : Ljetna !

Svaki put kada pomislimo da su sve već smišljene i isprobane, pojavi se nešto što nas oduševi i postane . Tako je i s ovom salamom od keksa koja se ne peče. Osim što je brza i za , ova je i veoma ukusna i .

Kombinacija hrskavog keksa, kakaa i osvježavajućeg voća garantiraju poseban spoj okusa koji će se sigurno svidjeti svima. A uz dodatak orašastih plodova ili čokoladnih komadića, možete dodatno obogatiti okus ove salame od keksa. Nema sumnje da će ova slastica postati nezaobilazni dio vašeg ljetnog jelovnika.

Povezani sadržaj

Najpopularnije