Hrana i pićePimpaj svoju brokulu s ukusnim preljevom – savršen dodatak za zdrav i...

Pimpaj svoju brokulu s ukusnim preljevom – savršen dodatak za zdrav i ukusan obrok!

Pobijedi dosadnu brokulu s ovim jednostavnim trikom za

Brokula je jedno od najzdravijih povrća koje možemo pronaći na našim tanjurima. je vitaminima i mineralima te se smatra superhranom koja može poboljšati naše zdravlje na mnoge načine. Međutim, često ju izbjegavamo zbog njenog neugodnog okusa i mirisa. No, uz jednostavan za , brokula postaje ukusna i neodoljiva namirnica koju ćete obožavati.

za brokulu je način da ju učinite zanimljivijom i ukusnijom. Osim što će poboljšati njen okus, dodat će i dodatnu teksturu koja će ju učiniti još sočnijom i hrskavijom. Postoji mnogo načina na koje možete preljev za brokulu, a mi vam donosimo jedan jednostavan i recept koji će vas oduševiti.

Zdravi i obrok uz za brokulu s preljevom

brokule s preljevom je jednostavna i brza, a uz to je i opcija za obrok. Potrebno je samo nekoliko sastojaka koje vjerojatno već imate u svojoj kuhinji, a će biti savršena i koja će vas oduševiti.

Za početak, potrebno je skuhati brokulu u slanoj vodi dok ne omekša. Zatim ju ocijedite i prebacite u tavu na srednje jakoj vatri. U međuvremenu, pripremite preljev tako što ćete u blenderu ili sjeckalici izmiksati bademe, maslinovo ulje, češnjak, limunov i malo soli. Prelijte preljev preko brokule i ga umiješajte, tako da se ravnomjerno rasporedi. Pustite da se sve zajedno pirja još 2-3 minute i vaša brokula s ukusnim preljevom je spremna za konzumaciju.

Uz ovaj jednostavan , brokula će postati vaš omiljeni prilog za svaki obrok. Ovaj zdravi i obrok će vam osigurati potrebne nutrijente, a uz to će vas i napuniti energijom za cijeli dan. Isprobajte ovaj recept i uvjerite se sami zašto je preljev za brokulu postao toliko među ljubiteljima zdrave hrane.

Povezani sadržaj

Najpopularnije