Hrana i pićeDinstani poriluk s krumpirom - ukusan i zdrav obrok

Dinstani poriluk s krumpirom – ukusan i zdrav obrok

Priprema ukusnog dinstanog s krumpirom

Poriluk je jedna od najzdravijih koja se može naći u našim trgovinama. je , mineralima i vlaknima, a ima i nisku kaloričnu vrijednost. U kombinaciji sa krumpirom, koji je izvor ugljikohidrata i vlakana, dinstani poriluk sa krumpirom predstavlja obrok za one koji žele jesti , ali i ukusno.

Priprema dinstanog s krumpirom je i ne zahtjeva puno vremena. Potrebno je samo nekoliko sastojaka i malo volje da se napravi ovaj . Poriluk se najbolje dinsta na maslinovom ulju, a krumpir se može dodati u malim komadićima kako bi se skuhao zajedno s porilukom. Nakon što se poriluk i krumpir skuhaju, dodajte začine po želji i je spremna!

i – dinstani poriluk sa krumpirom

Ako ste zaposleni ili nemate puno vremena za obroka, a želite jesti , dinstani poriluk sa krumpirom je odličan izbor za večeru. Ovaj obrok ne zahtjeva puno vremena za , a pruža brojne zdravstvene benefite. Poriluk je odličan izvor vitamina C, A i K, a krumpir je B skupine i mineralima poput kalija i magnezija.

Osim što je zdrav, dinstani poriluk sa krumpirom je i ukusan obrok koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije nepce. Možete ga poslužiti kao prilog uz meso ili ribu, ili ga konzumirati samostalno kao lagani i hranjivi obrok. U svakom slučaju, dinstani poriluk sa krumpirom je jednostavan i za večeru.

Povezani sadržaj

Najpopularnije