Hrana i pićeKako se riješiti mrlja od kave na kauču?

Kako se riješiti mrlja od kave na kauču?

i jednostavni trikovi za s kauča

Mrlje od kave na kauču su neizbježne, pogotovo ako ste ljubitelj kave ili imate goste koji to jesu. One mogu biti tvrdokorne i teške za , ali ne trebate se brinuti jer postoji nekoliko jednostavnih trikova koji će vam pomoći da se riješite ovog problema.

Prvi i najvažniji korak je da odmah djelujete čim primijetite mrlju od kave na kauču. Što duže čekate, to će biti tvrđa i teža za . Koristite papirnate ručnike ili kuhinjski ručnik kako biste upili što više tekućine. Ne trljajte mrlju jer to može samo proširiti i produbiti mrlju u tkaninu kauča.

Kako se riješiti od kave na kauču bez upotrebe skupih sredstava

Postoji nekoliko jeftinih i dostupnih sastojaka u vašem domu koji mogu biti od velike pomoći u uklanjanju od kave na kauču. Jedan od njih je . Pomiješajte jednake količine bijelog octa i vode i nanesite na mrlju. Ostavite da djeluje nekoliko pa zatim obrišite krpom. Ocat će pomoći u uklanjanju boje i mirisa kave s kauča.

Također, možete koristiti sodu bikarbonu i vodu kako biste napravili pastu koju ćete nanijeti na mrlju. Ostavite pastu da djeluje nekoliko pa zatim obrišite krpom. će pomoći u uklanjanju mrlje i neugodnog mirisa kave s kauča.

Hitni vodič za na kauču – stručnjaka

Ako se mrlja od kave na kauču osušila prije nego što ste mogli djelovati, ne očajavajte. Postoji nekoliko trikova stručnjaka koji će vam pomoći da se riješite i najtvrdokornijih mrlja. Prvo, pomiješajte za posuđa s toplom vodom i nanesite na mrlju pomoću četkice za zube. Ostavite da djeluje nekoliko pa zatim obrišite krpom. Ovaj je posebno učinkovit kod teških mrlja od kave.

Drugi je korištenje bijelog spreja za kosu. Raspršite malu količinu spreja na mrlju, ostavite da djeluje nekoliko minuta pa zatim obrišite krpom. za kosu sadrži alkohol koji će pomoći u uklanjanju mrlje od kave s kauča.

Ukratko, mrlje od kave na kauču mogu biti problematične, ali ne i nepremostive. Važno je djelovati i koristiti jednostavne trikove i sastojke koje imate u svom domu kako biste ih uklonili. U suprotnom, uvijek možete potražiti savjet stručnjaka koji će vam pomoći u rješavanju ovog problema. Slijedite ove savjete i vaš kauč će ostati čist i bez mrlja od kave.

Povezani sadržaj

Najpopularnije