Hrana i pićeOsvoji nepce s osvježavajućom parfe kremom od naranče!

Osvoji nepce s osvježavajućom parfe kremom od naranče!

je jedan od onih deserata koji mogu oduševiti svako nepce. Njena osvježavajuća i lagana tekstura, uz bogat i okus naranče, čini je idealnim izborom za tople . Ako želite iznenaditi svoje goste ili uživati u nečem slatkom, isprobajte ovaj za parfe kremu od naranče.

Osvježi svoje nepce

Priprema ove parfe kreme od naranče je jednostavna i ne zahtijeva puno vremena ni sastojaka. Potrebno vam je samo nekoliko sastojaka koje vjerojatno već imate u svojoj kuhinji – jaja, šećer, maslac, , i krekeri. Da biste dobili još bogatiji okus, možete dodati malo vanilijeve arome ili likera od naranče. U samo nekoliko koraka, imat ćete osvježavajuću parfe kremu od naranče koja će oduševiti vaše nepce.

Probajte jednostavni za osvježavajuću parfe kremu od naranče

Za pripremu ove parfe kreme, najprije trebate napraviti žele od naranče. Za to će vam trebati sok od 2 naranče, šećer i želatina. Kada se žele ohladi i stvrdne, slijedi priprema kreme. Umutite žumanjke sa šećerom dok ne dobijete svijetlu i pjenastu smjesu, a zatim dodajte omekšali maslac. U drugoj posudi, izradite snijeg od bjelanjaka i lagano ga umiješajte u smjesu sa žumanjcima. U ovu smjesu, dodajte i ohlađeni žele od naranče te sve zajedno dobro promiješajte. Na kraju, u kremu umiješajte mljevene kreker ili petit beurre kekse.

Isprobajte novi način za u narančama – parfe krema

Jednom kada ste pripremili kremu, ostaje vam samo da je stavite u kalup i ostavite u frižideru da se stvrdne. Nakon nekoliko sati, možete izvaditi kalup iz hladnjaka i uživati u osvježavajućoj parfe kremi od naranče. Možete je poslužiti kao samostalni ili u kombinaciji s drugim voćem ili umakom od naranče. Ovaj jednostavni je idealan za ljetne zabave i svečane , a garantiramo da će oduševiti sve vaše goste.

Naučite kako pripremiti osvježavajuću parfe kremu s okusom naranče

Ako se pitate zašto bi baš trebali isprobati ovu parfe kremu od naranče, odgovor je – njen bogat i osvježavajući okus će vas osvojiti već sa prvim zalogajem. Osim toga, ova krema je idealna opcija za sve koji vole lagane i manje slatke deserte. Za još bogatiji okus, možete umjesto naranče koristiti i ili neko drugo citrusno voće.

Zaboravite na dosadne deserte i isprobajte osvježavajuću parfe kremu od naranče

Ako ste već isprobali sve moguće kolače i torte, ova će biti pravo osvježenje za vaše nepce. Njen recept i lagana tekstura čine je idealnim izborom za sve , a posebno u ljetnim mjesecima kada su nam potrebni osvježavajući deserti. Otkrijte novi način za uživanje u omiljenom voću i pripremite ukusnu parfe kremu od naranče koja će oduševiti sve vaše goste.

Povezani sadržaj

Najpopularnije