Hrana i pićeKako napraviti savršenu bijelu kremu s gustinom!

Kako napraviti savršenu bijelu kremu s gustinom!

Kako napraviti savršenu bijelu kremu s gustinom!

Bijela s gustinom je jedan od onih desertnih koje se često nalazi na našim stolovima. Odlična je za razne prigode, bilo da se radi o proslavi rođendana, Božića ili nekog drugog posebnog trenutka. Mnogi se često pitaju kako napraviti savršenu bijelu kremu s gustinom koja će oduševiti goste svojim okusom i teksturom. U ovom članku ćemo vam otkriti jednostavan recept za ovaj ukusni te vam dati nekoliko trikova za savršenu pripremu.

Bijela s gustinom: savršeni za svaku prigodu!

Bijela s gustinom je jedan od najomiljenijih deserta diljem svijeta. Njen jednostavan, ali okus osvaja srca svih koji je probaju. Ovaj je idealan za razne prigode, bilo da se radi o obiteljskom okupljanju, rođendanskoj proslavi ili romantičnoj večeri. Osim što je , bijela krema s gustinom se može pripremiti vrlo i brzo, što je čini omiljenim izborom mnogih .

Jednostavan recept za bijelu kremu s gustinom koji će oduševiti vaše goste!

bijele kreme s gustinom nije nimalo komplicirana te je idealna za one koji se ne snalaze najbolje u kuhinji. Za ovaj desert vam je potrebno nekoliko sastojaka koje sigurno već imate u svojoj kuhinji. U nastavku vam donosimo jednostavan recept za bijelu kremu s gustinom koja će oduševiti vaše goste svojim okusom i teksturom.

Sastojci:

  • 1 l mlijeka
  • 2 pudinga od vanilije
  • 300 g šećera
  • 200 g maslaca

U posudu ulijte mlijeko i dodajte šećer. Zagrijte dok se šećer potpuno ne otopi. U posebnoj posudi pomiješajte puding s malo mlijeka te ga dodajte u vruće mlijeko uz neprestano miješanje. Kuhajte na laganoj vatri dok se krema ne zgusne. Zatim dodajte i miješajte dok se ne otopi i sjedini s kremom. Kada se krema ohladi, možete je poslužiti u čašama ili na kolaču po želji.

Trikovi za savršenu bijelu kremu s gustinom koju ćete obožavati!

Iako je recept za bijelu kremu s gustinom vrlo jednostavan, postoje neki trikovi koji će vam pomoći da vaša krema bude još bolja. Prvo, pazite da mlijeko ne zakuha, inače će se krema brzo zgusnuti i može se stvoriti grudice. Također, pripazite da bude na sobnoj temperaturi kako bi se lakše sjedinio s kremom. Ako želite malo drugačiji okus, možete dodati malo vanilije ili u kremu.

Bijela krema s gustinom: i jednostavan desert za cijelu obitelj!

Bijela krema s gustinom je desert koji će oduševiti i najzahtjevnije članove vaše obitelji. Osim što je , ovaj desert je i vrlo hranjiv zbog mlijeka i maslaca koji se koriste u pripremi. Stoga ga možete poslužiti kao zdravu užinu ili desert nakon objeda. Uz malo dodatne kreativnosti možete ga ukrasiti bobicama, komadićima čokolade ili orašastim plodovima i pretvoriti u pravo malo umjetničko djelo.

Savjeti za pripremu savršene bijele kreme s gustinom bez ikakvih problema!

Kao i kod svakog drugog , bijele kreme s gustinom zahtijeva malo vještine i pažnje. Nemojte ju kuhati na jačoj vatri i neprestano je miješajte kako bi se kremi spriječilo da se zalijepi za dno posude. Također, pripazite da kremu dobro ohladite prije posluživanja kako bi se ona dodatno zgusnula i bila još ukusnija. I ne zaboravite da je key za savršenu bijelu kremu s gustinom – ljubav koju ćete uložiti u pripremu!

Povezani sadržaj

Najpopularnije