Hrana i pićeNapravi savršenu mađaricu sa gotovim koreama i kremom od vanilije!

Napravi savršenu mađaricu sa gotovim koreama i kremom od vanilije!

Uživaj u savršenoj mađarici – jednostavni sa gotovim korama i kremom od vanilije!

Mađarica je jedna od omiljenih mnogih ljubitelja kolača. No, priprema tradicionalne mađarice može biti prilično zahtjevna i dugotrajna. Zato smo za vas pripremili za savršenu mađaricu koja se priprema uz pomoć gotovih i od vanilije. Bez muke, a s ukusom koji će vas oduševiti!

Prvi korak u pripremi ove mađarice je kvalitetnih gotovih . Na tržištu se danas može pronaći veliki broj različitih vrsta za mađaricu, od kojih su neke već gotovo prekrivene čokoladom ili drugim dodacima. No, za ovaj preporučujemo klasične kore koje će se savršeno uklopiti s kremom od vanilije.

Zatim je potrebno pripremiti kremu za mađaricu. Kao što smo već spomenuli, za ovaj koristit ćemo gotovu kremu od vanilije koju možete pronaći u većini trgovina. Ova će vam uštedjeti vrijeme i koji biste inače morali uložiti u tradicionalne za mađaricu. je izmiješajte i priprema može početi!

Mađarica bez muke: recept za brzu i ukusnu slasticu s gotovim korama i kremom od vanilije!

Kada imamo kore i kremu spremne, možemo krenuti u složenje mađarice. Prvi korak je namazati prvu koru kremom od vanilije i staviti drugu koru preko nje. Ovaj postupak ponavljajte dok ne potrošite sve kore. Po želji, možete dodati malo čokoladnog preljeva između svake kore za dodatnu ću.

Nakon što ste završili sa složenjem kora, na vrh zadnje kore nanesite preostalu kremu od vanilije te je ravnomjerno rasporedite po cijeloj površini. Kako bi vaša mađarica bila još privlačnija, možete je ukrasiti sa malo naribanog ili orašastih plodova.

Kada ste završili sa ukrašavanjem, ostaje vam samo da mađaricu stavite u hladnjak na nekoliko sati kako bi se sve stisnuli i kako bi se kore upile u kremu. Nakon toga, možete uživati u savršenoj mađarici koja je pripremljena bez muke i ima ukus. Uživajte!

Povezani sadržaj

Najpopularnije